Mercedes-Benz EQB – Med plass til «alt»

Stor familie eller ei; trenger du mye plass er Mercedes-Benz EQB den ultimate bilen for deg. Med sine fleksible plassløsninger gir denne kompakte elbilen deg muligheten til å velge mellom et gigantisk bagasjerom, eller ekstra sitteplasser. 

Med 5-seter-utgaven får du et bagasjerom med lastevolum fra 495 til 1710 liter, mens du med 7-seter-utgaven får et lastevolum fra 465 til 1620 liter. I tillegg gir EQB deg muligheten til å sette inn hele fire barneseter, og ved behov kan også den tredje seteraden legges flatt ned til gulvet. 

Her ligger med andre ord alt til rette for at du får med deg det du trenger.

Rekkevidde og elektriske detaljer i topp klasse 

Mercedes-Benz EQB er en familiebil av rang, noe også rekkevidden understreker. Med en rekkevidde på inntil 419 km (WLTP) bør de fleste daglige behov være godt dekket, og det skal heller ikke være noe videre problem å komme seg både til og fra hytta.

Og når rekkevidden har lagt til rette for lange kjøreturer, skulle det bare mangle at EQB også er utstyrt med topp moderne teknologi og elektriske detaljer fra øverste hylle. Skjerm-planken «Widescreen Cockpit» – som etterhvert har blitt et varemerke hos Mercedes-Benz – er selvsagt også å finne i denne bilen. Backet opp med det avanserte MBUX-systemet gir bilens elektronikk deg blant annet muligheten til å styre bilens funksjoner, som for eksempel klimaanlegget, ved bruk av stemmekommandoer.

Designmessig er denne bilen en perle av en kompaktbil – utvendig som innvendig. Interiørets robuste karakter forsterkes av detaljer i aluminium og lekre lyseffekter gjør opplevelsen av å sitte i Mercedes-Benz EQB til en sann nytelse.

Med EQB er alle behov dekket, pluss litt ekstra.