Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

CLA Shooting Brake strekker seg fra diamantgrillen, via de rammeløse dørene til den markante hekken, og interiøret forener teknologiske løsninger med en sportslig stil. Avanserte visnings- og betjeningselementer understreker karakteren ned til minste detalj. Her er alt lagt til rette for at du skal trives.

Mercedes-Benz nye brukergrensesnitt, MBUX, bruker kunstig intelligens til å huske hva du liker, både når det gjelder temperatur og musikk. Systemet viser deg vei overalt ved hjelp av talekommandoer, og kan også anbefale restauranter i nærområdet.

Senker forbruk og støy

De elegante linjene til nye CLA Shooting Brake har også en praktisk funksjon. De gir vinden ekstremt lite å ta tak i, og cd(aerodynamikk)-verdien ligger på et særdeles lavt nivå. Det senker drivstofforbruket og støynivået, og fremmer kjørestabiliteten.

Adaptiv demperregulering

Via understellsoppsettet kan dempingen tilpasses etter kjørestil og veibane, for å støtte opp om kjøredynamikken. Lette og støysvake komponenter gir spreke kjøreegenskaper, økt kjøresikkerhet, og høy komfort.