Mercedes-Benz C-Klasse plug-in hybrid med omfattende standardutstyr

Både nye C-Klasse sedan og stasjonsvogn plug-in hybrid er basert på oppgradert C-Klasse. Noe som innebærer 6.500 nye deler og en utstyrspakke av høy kvalitet som standard. Høydepunktene inkluderer et nytt digitalt førermiljø, ratt med touchknapper og et mer aggressivt design. Listen av standardutstyr med C-Klasse plug-in hybrid  er lang. Modellen kommer blant annet med Avantgarde eksteriør, LED High Performance-lys, 9-trinns automatgir, ryggekamera, elektrisk bakluke og pre-klimatisering - som standardutstyr.

C-Klasse plug-in hybrid: Doblet batterikapasitet

Med doblet batterikapasitet og ladehastighet lades C-Klasse sedan plug-in hybrid raskt fra både vanlig stikkontakt og Wallbox. I den nyutviklede batteripakken til C-Klasse plug-in hybrid er kapasiteten fordoblet (13,5 kWt) uten å ta opp mer plass. Dette er mulig takket være endret cellekjemi som har en betraktelig høynet energitetthet. Ved hjelp av en ny vannavkjølt ombordlader er ladekapasiteten også fordoblet. Dette gjør at at batteriet lades fra 10 til 100 prosent på ca. 1,5 timer fra en ladeboks, og rundt 5 timer fra vanlig strømuttak.

C-Klasse plug-in hybrid: Heftig ytelse og lavt forbruk

Med ytelse på 306 hk, 700 Nm og akselerasjon fra 0-100 km/t på litt i overkant av fem sekunder, kommer du deg lett frem. Dieselhybriden har et lavt forbruk på 0,14-0,16 liter per mil, som gjør den besparende på lengre strekninger og med el-motoren trenger du ikke tenke på utslipp i byen. Dette gjør Mercedes-Benz C-Klasse sedan plug-in hybrid til et sportslig, praktisk og miljøvennlig alternativ på veien.