Mercedes-Benz CLA Coupé 4-dørs - designperle med god plass

I CLA Coupé får du sportslig coupédesign, fire praktiske dører, og overraskende god plass. Smarttelefonen kobler seg til bilen helt av seg selv via USB, Wi-Fi eller NFC. Med berørings kontroll knappene på rattet kan du deretter enkelt betjene mange apper og funksjoner på displayet til multimediesystemet. I nye CLA legger du ikke bare smarttelefon fra deg, du lader den i samme slengen. Dette skjer helt uten ledninger, og med Qi-standarden. Og takket være Near Field Communication, kobler smarttelefonen seg straks til bilen, uten at du behøver å taste inn koden.

Med MBUX interiørassistent, gir nye CLA mulighet for intuitiv og berøringsfri betjening av forskjellige funksjoner. Et kamera i takpanelet gjenkjenner hånd- og armbevegelsene du gjør i nærheten av berøringsskjermen eller touchpaden. I tillegg kommer personlige favorittfunksjoner som kan velges ved å lage en «V» med peke- og langfinger.

Velger du Edition 1 får du det beste fra AMG Line med det beste fra Nattpakke. Eksklusive elementer, for eksempel AMG front- og hekkskjørt, bærer signaturen til denne begrensede utgaven. Diamantgrillen med elementer i silver chrome, flankert av LED High Performance-lykter, og speilhus i bilens farge, glitrer på lang avstand. Bakover i bilen sørger mørktonede ruter med varmedempende effekt for riktig stemning.

Maksimal sikkerhet

Mercedes-Benz CLA Coupé er utstyrt med mange avanserte sikkerhetstiltak som bidrar til avslappet kjøring i hverdagen, og som kan hjelpe føreren med å mestre farlige trafikksituasjoner. Skulle uhellet være ute, trer systemet i kraft, og beskytter både deg som sitter i bilen og andre trafikanter.

Mer effekt, lavere utslipp

CLA har en ny 4-sylindret motor med direkteinnsprøytning som sørger for både kraft og energibesparende kjøring. Motoren gir god effekt i alle turtallsområdene, og oppfyller kravene til utslippsklassen Euro 6. Drivstofforbruk, utslipp og støynivå er betydelig redusert, og ECO-indikatoren i kombi-instrumentet motiverer deg til å tilpasse kjørestilen for å redusere forbruket.