Mercedes-Benz S-klasse – Innovativ og luksuriøs

Mercedes-Benz S-Klasse er en av de mest innovative bilene på markedet. Dette er en stor bil med mange tilvalgsmuligheter. Komfortstyring inneholder blant annet massasje- og duftfunksjoner i syv ulike stemninger, som får deg til å senke skuldrene mens du sitter bak rattet. Underholdningssystemet med høyoppløselige skjermer og 3D-lydsystemer holder humøret oppe, og takket være navigasjon i sanntid finner du enkelt frem til målet.

Det beste innen sikkerhet

Med årvåkne assistansesystemer som følger med på alt kan du føle deg trygg i nye Mercedes-Benz S-Klasse. Systemene reagerer raskt og bidrar til å forhindre kritiske situasjoner i trafikken. Systemer som delvis automatisert kjøring, autonome bremser og aktiv støtte ved unnamanøvrering og bremsing, betyr både økt kjøreglede og økt sikkerhet.

Energibesparende motor

S-Klasse har en kraftig 8-sylindret bensinmotor som er rik på ytelse samtidig som den er energisparende. Intelligent teknologi reduserer luftmotstanden, blant annet ved at lamellene i grillen og støtfangeren lukkes automatisk når det ikke er behov for kjøling.