Mercedes-Benz GLE Coupé plug-in hybrid – en designperle for den kresne

Nye GLE Coupé har bedre romfølelse, bedre utsikt og større panoramasoltak enn tidligere, uten at dette på noen som helst måte har godt ut over designet. Finishen oser av kvalitet, og alt fra de lekre dekorelementene i metallstruktur til de elegante widescreen-skjermene i førerposisjonen er en fryd for øyet. 

Komfort og teknologi i verdensklasse

I GLE Coupé plug-in hybrid kan du velge mellom 64 stemningsfarger og forskjellige kupédufter og massasjeprogrammer, som gjør kjøreturen til en særdeles behagelig opplevelse. Her er det lett å finne seg til rette og bli sittende.

Med en presis berøringspad i midtkonsollen, et omfattende stemmestyringssystem og personlige tilpasningsmuligheter i widescreen-displayet er alle de intelligente tjenestene GLE Coupé har å by på alltid i umiddelbar nærhet. 

Bilen fås også med imponerende integrasjonsmuligheter med smarttelefon, der telefonen kan benyttes som bilnøkkel, lades trådløst og åpne apper i displayet i bilen.

Elektrisitet kombinert med bensin eller diesel

Den elektriske rekkevidden på inntil 100 km (WLTP) holder til de fleste gjøremål, men når du skal ut på lengre turer eller ønsker litt ekstra kraft og moro er det godt å ha litt ekstra å gå på. Mercedes Benz GLE Coupé plug-in hybrid leveres med enten diesel- eller bensinmotor i kombinasjon med en kraftig elektromotor.