Peugeot Traveller - dekker alle dine transportbehov

Peugeot Traveller er en drøm å kjøre, uansett om du skal på langtur eller ha unnagjort transporten på vei til fritidsaktiviteter. Bilen har plass til det aller meste. Vipp opp tredje seterad, så har du et bagasjerom på 1350 liter. Fjerner du den tredje seteraden helt, øker bagasjeromsplassen til hele 1978 liter, og fjerner du i tillegg den andre seteraden får du plass til hele 3397 liter.

Peugeot Traveller: Komfort i førersetet

På innsiden av Peugeot Traveller MPV er fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, og du har et suverent overblikk over veien, og omtrent samme førerstilling som i en sedan. Førerplassen har en enkel og moderne design, med eksklusive materialer og innovativt utstyr.

Legg trygt ut på veien med Peugeot Traveller

Traveller fås med et bredt utvalg av ekstrautstyr, så du kan få nøyaktig det sikkerhetsnivået du ønsker. Ryggekameraet aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Det viser bakparten på bilen og området rundt i 180-graders fugleperspektiv. Den aktive nødbrems-assistenten er et helt nytt, automatisk system som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon.