Peugeot 508 SW - kraftig motor og moderne teknologi

Peugeot 508 SW har et minimalistisk og rent utseende, men det betyr likevel ikke at 508 SW er noen simpel bil. Her finner du en kraftig motor og moderne teknologi, blant annet det spesialutviklede hjulopphenget foran og bak, som skaper en imponerende balanse mellom komfort og kjøreglede. Hver minste detalj er utformet for å gjøre bilturen så enkel som mulig, fra head-up-skjermen og ryggekameraet, til blindsonesystemet og GPS-en.

Peugeot 508 SW - en bil som har alt

Nye Peugeot 508 SW har et veldesignet ytre, en detaljrik kupé, moderne teknologi, god plass og praktiske egenskaper. Dette er en bil som rett og slett har alt. Nyt eksklusive detaljer i høyglans, en 7-tommers berøringsskjerm, og seter i de luksuriøse materialer.

Peugeot 508 SW byr på kjørekomfort i toppklassen

Kjørekomfort er en selvfølgelighet med Peugeot 508. Det er også gode motoregenskaper. I Peugeot 508 kan du velge mellom den nyeste generasjonen Euro 6-i-motor med 165 hk, eller en BlueHDi-dieselmotor som effektiviserer drivstofforbruket. Begge setter ny standard for hva du kan forvente av ytelse og drivstofføkonomi i småbilklassen.