Kompromissløse Peugeot 508 SW Hybrid

508 SW er allerede en av våre mest populære stasjonsvogner, og nye 508 SW Hybrid er også klar for å løse alle oppgaver familien måtte ha. Til tross for ekstra batteri, motor og elektronikk, er det ikke behov for løsninger som går ut over det praktiske. Volumet i kupé og bagasjerom er identisk med den ikke-ladbare versjonen av 508. Stasjonsvognen rommer hele 530 liter. 

I helelektrisk modus får du en jevn og lydløs kjøreopplevelse uten støt. Akselerasjon går raskt, takket være motorens umiddelbare dreiemoment. For å produsere maksimal effekt, kombinerer hybrid-teknologien to motorer; en PureTech bensinmotor og en elektrisk motor. Dette gir 508 SW Hybrid en samlet effekt på opptil 225 hk. I tillegg er den nye e-EAT8 automatgirkassen gjort elektrisk.

Unike designelementer

508 SW hybrid er en moderne bil med alt du trenger av ny teknologi. En cyan-farget lysdiode som er synlig fra utsiden, lyser øverst i frontruten når du kjører i elektrisk modus. Modellen har en tydelig hybrid-logo, som viser at bilen hører hjemme blant ladbare biler. Innvendig har den eksklusive Alcantara skinnseter. Nye 508 Hybrid kommer med tre utstyrsnivåer: Allure, GT-Line, og GT. Sistnevnte kommer med en ny variant Alcantara skinnseter, som er unik for ladbar GT.

Velg mellom flere kjøremoduser

Når du kjører din 508 Hybrid, kan du kan velge mellom flere kjøremoduser. Kjører du helt elektrisk sparer du miljøet, velger du hybrid får du den beste energifordelingen mellom el- og bensinmotor, mens sportsmodus bruker all kraft fra forbrennings- og elmotorene for maksimal ytelse. For noen utstyrsvarianter kan du også velge modusen komfort, som kombinerer hybrid-kjøring med kontrollert fjæring.

Peugeot 508 SW Hybrid lader raskt og enkelt

Peugeot 508 Hybrid har flere funksjoner som forenkler hverdagen. Du kan enkelt lade bilen i vanlig stikkontakt på syv timer, og på bare fire timer med forsterket kontakt. Du kan også velge å kjøpe en vegglader, som gjør at du kan lade bilen på under to timer. Batteriet er plassert under baksetene, og påvirker derfor ikke plassen i bagasjerommet.

Fjernstyr med MyPeugeot-appen

Med MyPeugeot-appen kan du til enhver tid sjekke rekkevidden på batteriet, noe som betyr at du ikke trenger å være i nærheten av bilen for å se hvor mye den har ladet. Du kan også se forbruksstatistikk for kjøreturene dine, forhåndsregulere temperaturen i bilen, og aktivere og planlegge lading, slik at du kan lade når strømprisen er lav.