Peugeot 308 Sedan - kjøreopplevelse og design i toppklasse

Elegant design ligger i Peugeots DNA, og Peugeot 308 Sedan er en perle i kompaktsegmentet. Både utvendig og innvendig er hver eneste detalj nøye gjennomtenkt og plassert. Peugeot 308 Sedan har en uttrykksfull og kraftig front, som omkranser den ikoniske Peugeot-løven. Det nydesignede panseret sender en tydelig beskjed til alle på veien: Nye 308 Sedan er dristig, elegant og fullstendig stilren.

Peugeot 308 Sedan med Peugeot i-Cockpit®

Nye Peugeot 308 Sedan tilbyr det nyeste innen interiørarkitektur. Peugeot i-Cockpit® har en enkel filosofi: å skape omgivelser som gir føreren full kontroll. Det kompakte, multifunksjonelle rattet gir deg en økt følelse av smidighet, og med head-up-skjermen får du nøkkelinformasjon uten at du trenger å ta øynene av veien. I tillegg har nye 308 Sedan en nær 10” stor, høyt responsiv touch-skjerm,. Alt for å gi deg en tettere forbindelse med veien – og en trygg, eventyrlig kjøreopplevelse.

Peugeot 308 Sedan - neste generasjons teknologi

Peugeot 308s tresylindrede PureTech-bensinmotorer har blitt mer kompakte – og dermed langt mer drivstofføkonomiske. Den nye BlueHDi-dieselmotoren har på sin side et nytt og bedre utslippssystem, som gir deg lavere forbruk og mer kontroll. Også den nye, automatiske EAT8-girkassen sprenger grenser for effektivitet og kjøreglede: Den gir like raske og smidige girskift som en manuell girkasse, samtidig som den sparer deg for drivstoff. I tillegg kommer selvsagt nye 308 med en rekke førerassistentsystemer, som aktiv blindsonevarsling, 180° ryggekamera, aktiv nødbrems – og mye mer.