Opel Mokka-e

Opel Mokka-e 

Med nye Opel Mokka-e står to ting i fokus: design og teknologi. Det elegante utseende med spenstige detaljer, kraftfulle felger, og muligheten for å skape din helt egen personlige stil, gjør bilen til en crossover som virkelig skiller seg ut i mengden. 

Et stort batteri med solid elektrisk ytelse, innovative sikkerhetssystemer og nettbaserte løsninger, gjør en kjøretur i nye Opel Mokka-e morsom, trygg og enkel.

Rekkevidde og ytelse - 322 km rekkevidde (WLTP)

Nye Opel Mokka-e kommer med et kraftig batteri på 50 kWt, som vil gi deg en rekkevidde opp mot 322 km i henhold til WLTP-målemetoden. Batteriet lader du fra null til 80% på omtrent en halvtime ved bruk av hurtiglader.

Den helelektriske drivlinjen gjør at du får full effekt av motoren så snart du trykker ned gasspedalen. Bilen kommer med tre ulike kjøremodus – Normal, Sport og Eco – slik at du kan tilpasse bilen til akkurat din kjørestil. 

Sikkerhet

Opel har lenge vært kjent for å levere innovativ teknologi og velrennomerte sikkerhetsløsninger, kvaliteter videreutviklet for nye Mokka-e. Bilen leveres med en komplett pakke av førerassistentsystemer som blant annet inkluderer automatisk nødbrems for fotgjengere og kjøretøy, automatisk cruisekontroll, fjernlys som hindrer blending av møtende trafikk, og en avansert parkeringsassistanse som gjør lukeparkeringen til en lek.

Teknologi

Instrumentpanelet har blitt heldigitalt og kan tilpasses dine personlige ønsker, og et ryggekamera med 180-graders panoramavinkel er også på plass. Med det avanserte navigasjonssystemet får du trafikkoppdateringer i sanntid og informasjon om nærmeste ladestasjon.

Bilen byr på sømløs integrasjon med smarttelefoner, og kan leveres med trådløs lading hvis du ønsker det. For å gjøre kjøreturen tryggere og enklere, tilbyr Opel en rekke smarte nettbaserte tjenester integrert i bilen. Dette omfatter alt fra veihjelp og nødanrop til styring av klimaanlegg og alltid oppdatert navigasjon.

Beregn din månedspris

287 900 Kr
Kr
2 400 Kr
  • Rente: 3.8%
  • Effektiv rente: 5.48%
  • Kredittkostnad: 43 265,-
  • Kredittkjøpspris: 331 165,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.

Opel Mokka-e - Priser og modeller

Opel Mokka-e priser inkl. levering fra Oslo.
Opel Mokka-e
ModellvariantPris fra
Edition, 136 hk287 900
Elegance, 136 hk301 900
GS Line Pack, 136 hk319 900
Ultimate, 136 hk339 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Kampanjer