Peugeot Expert

Peugeot e-Expert: Rekkevidde på inntil 330 km 

E-Expert er et svært godt helelektrisk alternativ. Bortsett fra den nye og utslippsfrie drivlinjen er den elektriske varianten av Peugeot Expert helt lik originalen. Varebilen kommer i tre ulike størrelser og leveres med to batteripakker – en med 50 kWt og en med 75 kWt. Dette gir en rekkevidde på henholdsvis 230 km og 330 km etter den nye målemetode WLTP.  

El-varebilene fra Peugeot har stillegående motor og lite vibrasjoner, noe som gir en helt ny kjørekomfort. Motoren er lett å starte og gir fullt dreiemoment fra start med smidig akselerasjon uten girskift. Med appen MyPeugeot vil du også få mulighet til å fjernstyre flere funksjoner i bilen. 

Peugeot e-Expert: En motor, tre effekter

E-Expert kommer med den samme drivlinjen som Peugeot e-208 og e-2008. Motoren yter maksimalt 136 hestekrefter og 260 newtonmeter, og det finnes også to lavere effekter for rolig kjøring med redusert strømforbruk. Effekten justerer du enkelt selv med knappen «Drive Mode». Siden e-Expert er beregnet på mye vekt og tilhenger er den lavere giret enn personbilene, noe som gir en toppfart på 130 kilometer i timen. 

Peugeot e-Expert: Tre lengder og mye brukervennlighet

Varebilen e-Expert er svært fleksibel og kommer i tre lengder, chassis og etter hvert også som ni-seter. Velg mellom lengdene 4,6 meter, 5 meter og 5,3 meter. De kan henholdsvis lastes med 4,6 (5,1), 5,3 (5,8) og 6,1 (6,6) kubikk (tallene i parentes gjelder med åpen luke i varebilvegg). Den korteste varianten rommer to europaller og de to lengste rommer tre paller. På taket kan den korteste lastes med 140 kilo, mens de to lange variantene kan ha 170 kilo på taket.  

Kampanjer