En bytur har aldri vært enklere, morsommere eller mer behagelig enn den er med nye smart EQ forfour. Med denne bilen kan du enkelt oppleve alle byens fristelser med smidig fremkommelighet, romslig plass og imponerende rekkevidde.

Smart EQ forfour gjør bykjøring til en lek

En bytur kan i mange tilfeller være en stressende affære, spesielt bak rattet i en stor og lite håndterbar bil. Med smart EQ forfour snus dette på hodet, og bykjøringen blir en lek. Denne bilen er designet for å møte kravene en by stiller, helt ned i minste detalj. Opplev og prøvekjør en smart EQ forfour, og byturen vil aldri bli som før.

100% elektrisk kjøreglede

Med smart EQ forfour vil du oppleve en unik kjøreglede med smarte interiørløsninger både foran og bak. Bilens rekkevidde på inntil 130 km (WLTP) holder til de fleste daglige gjøremål. Bilens rekkevidde kan variere avhengig av valgt tilleggsutstyr.

Teknologi og sikkerhet i førersetet

Smart EQ forfour er full av moderne sikkerhetssystemer som gjør den til et trygt og sikkert fremkomstmiddel. Bilen har blant annet aktiv bremseassistent og en sidevindassistent som gjør at bilen automatisk bremser på enkelthjul slik at du slipper å styre mot vinden.

Av teknologi er det verdt å nevne smart EQ kontroll-appen hvor du får fullstendig oversikt over bilens status, samtidig som du for eksempel kan styre klimareguleringen.