Kia XCeed plug-in hybrid: En moderne hybrid

XCeed Plug-in hybrid er en spenstig crossover med høy bakkeklaring og et elegant, aerodynamisk design. Du sitter høyt og godt i Kias nye hybridsatsing. Her er det massevis av benplass og rikelig med takhøyde for både fører og passasjerer. Samtlige seter har hurtigvirkende setevarme, og også rattet har en effektiv varmefunksjon. Forsetene har dessuten ventilasjon. Er du alene i bilen, kan du velge alternativet «Driver only» for å få nøyaktig den temperaturen du vil, med lavere energiforbruk. Bilen kan også fås med tilhenger med maks tilhengervekt på 1300 kilo. 

Bilen lades enkelt med en vanlig stikkontakt hjemme eller på en offentlig ladestasjon. På ladestasjonen kan du lade batteriet helt opp på rundt 2 timer og 15 minutter. De tre LED-lysene midt på dashbordet viser ladestatus og batteristrøm og er godt synlige også fra utsiden av bilen.

XCeed er utstyrt med såkalt Virtual Engine Sound System, som avgir lydsignaler for å varsle fotgjengere om bilens nærvær når den går i elektrisk modus i lav hastighet og ved rygging. Den kunstige lyden er innført som følge av en ny EU-regel som trådte i kraft 1. juli 2019. 

God plass til bagasje

Batteripakken er plassert under baksetene, slik at det ikke legger beslag på verdifull bagasjeplass, og rommer 291 liter. Plassen kan også utvides til 1243 liter ved å felle ned baksetene. Den smarte elektriske bakluken gjør det enkelt å laste inn i bilen selv om du har hendene fulle – den åpner seg nemlig automatisk når du nærmer deg baksiden av bilen med nøkkelen i lommen eller vesken.