Litt ute å kjøre? Overlat bilsalget ditt til oss!
animert illustrasjon

Litt ute å kjøre?

Skal du selge en Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, DS, smart eller Kia som er opp til 5 år gammel? Overlat bilsalget til oss!

Få gratis verdivurdering

Derfor skal du la oss selge bilen din

ikon

Stressfritt for deg

Et bilsalg kan være både stressende og tidkrevende. Så hvorfor ikke la oss gjøre jobben for deg?

Vi håndterer alt, fra A til Å

 • Klargjøring, vask og markedsføring
 • Henvendelser og tekniske spørsmål
 • Visninger og prøvekjøringer
 • Forhandlinger, kontrakt og salg

ikon

Vi oppnår høyere salgspris

For å sikre best mulig pris vil vi – etter avtale med deg – prise bilen høyt i markedet, samtidig som vi kan garantere deg en minstepris for bilen.

Vi legger opp et profesjonelt markedsføringsløp for å treffe flest mulig interessenter. Samtidig står Bertel O. Steen registrert som selger av bilen.

Som merkeforhandler og et av landets største bilhus kan vi tilby kjøper trygghet, finansiering, innbyttegaranti, bytterett og fem års reklamasjonsrett. Dette resulterer i at vi normalt oppnår høyere pris enn private selgere.

icon shake hands

Vi tar hele ansvaret

Når du selger bil som privatperson står du selv ansvarlig dersom kjøper benytter sin reklamasjonsrett på enten kjente eller ukjente feil og mangler.

Ved å la oss selge bilen for deg tar vi alt ansvar overfor kjøper og risikoen for eventuelle reklamasjoner.

Vi påtar oss også ansvaret for både oppgjør og omregistrering av bilen.

Få mest mulig for bilen din

Stressfritt bilsalg på 1, 2, 3

 1. Gratis verdivurdering
  Be om gratis verdivurdering ved å fylle ut registreringsnummer og kilometerstand øverst på denne siden. Basert på informasjon fra deg estimerer vi markedspris og gir deg et uforpliktende tilbud om å selge bilen for deg.

 2. Lever bilen til oss
  Når vi er enige om en avtale kontrollerer, vasker, fotograferer og markedsfører vi bilen din, på lik linje som vi gjør med våre egne. Alle Bertel O. Steens forhandlere – fra Trondheim til Kristiansand – vil jobbe for å selge din bil.

 3. Vi selger bilen og tar ansvaret
  Vi håndterer alt det praktiske helt frem til bilen er solgt. Når vi mottar et tilbud vi er enige om å godta, kjøper vi bilen av deg, og selger den videre til kjøper. Dermed overtar Bertel O. Steen alt fremtidig ansvar. Skulle vi ikke lykkes med å selge bilen kan du velge om du vil hente den kostnadsfritt, eller om du ønsker å selge den til oss for den forhåndsavtalte minsteprisen. Helt stressfritt!

Vanlig stilte spørsmål