Velkommen til deg i NLF

Vi er stolte over avtalen som er inngått med Norges Lastebileier-Forbund (NLF) som gir deg som medlem gunstige vilkår ved kjøp, lån og leasing av bil hos Bertel O. Steen.

Du får rabatt på alle våre flotte bilmerker

Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker.

Så mye rabatt får du

I vedlagte skjema finner du rabattsatsene for deg som er medlem av Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Rabattene varierer fra merke til merke.

Rabattskjema personbiler

Slik kjøper du bil med rabatt

Det er enkelt å oppnå rabatten. Det eneste du behøver å gjøre er å kontakte din forening og få en bekreftelse på medlemskap, til bruk ved kjøp av bil. Denne bekreftelsen fra foreningen gir du til bilforhandleren og deretter får du automatisk rabatten.

Bekreftelse om kjøp av bil med rabatt 

Få oversikt med prøvekjøring

Det skjer mye innenfor utviklingen av biler og det kan kanskje føles vanskelig å få god oversikt over de ulike modellene og mye av det moderne utstyret. Den beste måten å få oversikt på er å prøvekjøre en eller flere biler. 

Vi viser gjerne bilene våre frem og du er alltid velkommen til å prøvekjøre våre modeller gratis og uten binding. Du kan også få et uforpliktende tilbud på en eller flere biler slik at du får et inntrykk av hva en bil vil koste deg. Ta familien, venner eller partneren din med.

Bestill prøvekjøring

Ta kontakt

Vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt en av våre forhandlere for en uforpliktende bilprat eller dersom du har spørsmål til rabattavtalen. 

Få uforpliktende pristilbud

 • Forhandlere

  Du kan kjøpe bil til rabatert pris hos alle merkeforhandlere i tillegg Bertel O. Steen-forhandlere. Herunder finner du nærmeste forhandler for aktuelt bilmerke.

  Les mer
 • Slik beregnes din rabatt

  Din rabatt% beregnes av bilens pris inkl. fabrikkmontert utstyr, men eksklusiv engangsavgift / registreringsavgift. Det betyr at du får rabatt på bilen samt det ekstrautstyret som medfølger fra fabrikken.

  Les mer
 • Du får rabatt på alle våre flotte bilmerker

  Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker.

  Les mer

Kontakt oss

logo

Postadresse:

Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00